זאגרב POP UP

http://www.journal.hr/moda/modne-vijesti/modni-brend-vjera-v-pop-up-store-amadria-park-zagreb-2019/

 

ŠARMANTNO MODNO DRUŽENJE U SRCU ZAGREBA

Prošle subote, u zagrebačkom Amadria Park hotelu održan je jednodnevni i jedinstveni pop up store modnog brenda Vjera V .

Raskošan apartman bio je savršeno mjesto za prezentaciju divnih odjevnih komada s potpisom Vjere Furman, hrvatske dizajnerice s londonskom adresom i za opušteno modno druženje dizajnerice s vjernim klijalicama obijalienticama, nda.

ZAGREBAČKO MODNO DRUŽENJE BRENDA VJERA V

Iako o modnom brendu Vjera V možda i niste čuli mnogo na domaćoj modnoj sceni in u domaćim medijima, u Velikoj Britaniji gdje Vjera živi i radi, on je prepoznatljivo modno ime. Kako bi svoj rad približila hrvatskoj publici, Vjera je u jednom od svojih posjeta Zagrebu odlučila organizirati jednodnevni pop up store.

Tijekom nekoliko sati ugodnog druženja uz prosecco i gin-tonic, sve posjetiteljice pop up storea imale su prilike isprobati Vjerine najpopularnije komade – haljine od pamuka proizvedenog bez kemikalija, lanene kapute, i izvezene sakje o jaodje o ševila zagrebačku publiku.

 

Uz odjevne komade za modern romantičarke, u jednodnevnom pop up storeu predstavljeni su i modni dodaci koji su na prvi pogled osvojili posjetiteljice – izvezene satenske gumice za kosu, pletene šešire sa perlama, cjušvien sa perlama, pompra e za kosu koji su ručno izvezeni s Swarovski perlama, kristalima i cvjetovima.

Osim što su mogle isprobati odjevne komadi i modne dodatke modnog brend Vjera V, posjetiteljice pop up storea imale su se prilike upoznati i s jedinstvenim kreativnim processom dizajnerice. U vrijeme brze mode, Vjera se uspjela oduprijeti moćnim modnim strujama koje promiču nepromišljenu proizvodu i konzumaciju trendovima te se vratiti samim osnovama. Taj pristup utkan je i vidljiv u svakoj kreaciji, osobito u ručnom vezu koji krasi većinu odjevnih comeda i čini ih toliko posebnima i prepoznatljivima.

U ponudi brenda Vjera V nalaze se i 'made to order' kreacije za koje klijentice same biraju svoj najdraži komad, veličinu, dužinu, boju podstave, boju perla. Rezultat su jedinstveni personalizirani comdi bazirani na postojećem dizajnu iz kolekcija. Uz njih tu su i bespoke kreacije, gdklidje samstjeratic za njih.

Više o brendu možete pročitati ovdje, a dašak atmosfere sa zaista posebnog modnog druženja donosimo u nastavku.

תמונה: PR

חזרה לבלוג